Udskiftning af vinduer i Skive

Udskiftning af vinduer kan være et tillokkende projekt for nogle gør-det-selv typer, men det er en renovation, som kræver, at man har en masse viden om og kendskab til processen for at kunne opnå det bedste resultat. Et gør-det-selv projekt af denne kaliber kan ofte ende i et stort byggerod, som de færreste mennesker sikkert har lyst til at leve i, i for lang tid ad gangen.

Derfor er det altid en god ide at søge hjælp hos en håndværker, som har erfaring indenfor denne form for renovation. Jeg, Jesper Haugaard, og mit firma JH Byggeri er altid klar til at træde til og sørge for, at jeres nye vinduer bliver monteret korrekt.

Erfaring med udskiftning af vinduer i Skive og meget andet

I min tid som tømrer har jeg efterhånden kastet mig over alverdens forskellige projekter, og jeg har dermed erfaring med mange forskellige byggerier, som bl.a. inkluderer:

  • Udskiftning af vinduer
  • Konstruktion af træterrasser
  • Facade beklædning i eternit
  • Konstruktion af tilbygninger
  • Opsættelse af gulve og loft.

Samt en lang række af andre byggeprojekter. Jeg arbejder altid med fokus faglighed, kvalitet og levering til den aftalte tid.

Professionel arbejde med fokus på lokalområdet omkring Skive

JH Byggeri er en enmandsvirksomhed, som har base i Skive. Mine kunder består dermed hovedsageligt af private- og erhverv fra lokalområdet. Jeg arbejder altid ud fra målsætningen: ”Tømrerarbejde du bliver glad for”, hvilket afspejler min stræben efter at finde den løsning, som fungerer bedst for den enkelte kunde.

Jeg nyder mit arbejde som tømrer, og derfor bruger jeg da også en stor del af min fritid hjemme i min værksted, hvor jeg bl.a. eksperimenterer med at skabe nye designs af borde, bænke, hylder m.m. Du kan læse mere om muligheden for at bestille møbler og se billeder af mine designs her på siden.