Tømrerfirma, tømrer og snedker i 7800 Skive

Mangler du et uforpligtende tilbud på tagrenovering, nye facader, vinduer, gulve, totalrenovering  af din bolig eller andet.

I virksomheden laver vi ikke alt, men vi er gode til meget.

Vi er en tømrer virksomhed som er bosiddende i Skive.

Ved Jesper Haugaard

Tlf: 29443888

(lig gerne en besked på min telefonsvarer,  så ringer jeg tilbage)

Er du på jagt efter et godt og kompetent tømrerfirma i Skive, er du klikket det helt rigtige sted hen. JH Byggeri udfører alt i tømrer- og snedkerarbejde i Skive og omegn, og jeg sætter en stor ære i at udføre både smukke og håndværksmæssige perfekte løsninger til vores tilfredse kunder.

Tømrerarbejde du bliver glad for

Godt håndværk er lig med tilfredse kunder, og kerneværdierne hos JH Byggeri er faglighed, kvalitet og levering til den aftalte tid. Jeg er din lokale tømrerpartner, når du har en opgave i 7800 Skive eller nærmeste omegn, som du gerne vil have et tømrerfirma til at klare for dig.
Jeg udfører i den forbindelse alle de traditionelle former for tømrerarbejde, herunder tagrenoveringer, nyt gulv, tilbygninger og nybygninger, nye tagrender, terrasse og køkken. Det betyder også, at jeg hjælper både private og erhvervsdrivende med de tømrer- og snedkermæssige opgaver de ligger inde med. I samme ombæring yder jeg naturligvis dybdegående rådgivning og vejledning i forhold til det arbejde, der skal udføres, herunder også rådgivning vedrørende valg af materialer.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg samler på tilfredse kunder, og derfor afgiver jeg altid meget gerne et uforpligtende tilbud på en opgave forud for arbejdets udførelse, så du kan føle dig helt tryg ved både arbejdets omfang, den tidsmæssige aflevering, de valgte materialer og den endelige pris.

Jeg kommer også gerne ud og besigtiger arbejdet og tager en snak med dig om dine forventninger og ønsker. Kemi og tillid er vigtige faktorer, når du skal vælge et tømrerfirma, og det er mit ønske, at du skal føle dig tryg ved JH Byggeris kompetencer og erfaring. Jeg står altid klar til at levere godt kvalitetsarbejde til gode priser, og det ligger mig meget på sinde at levere arbejdet inden for den aftalte tid og til din yderste tilfredshed.

Wimex hegn med nedstøbte stålstolper, antracit komposithegn

 

Nyt værksted på 40 kvm, opført i reglar, beklædt med moland facadeplader.

 

Trappeopgang fra haven til terrassen, med 40 cm trin, og et 20 cm trappeforløb.

 

Varemodtagelse til Rito.dk opført i reglar med mdf plader.

 

Eternit gavle, stern og underbeklædning. Vedligeholdelsesfrit

Tømrer og snedker i Skive

Faglighed, kvalitet og levering i rette tid er essensen af min virksomhed, og arbejdet som tømrer og snedker i Skive og omegn er min allerstørste passion. Jeg leverer kun tømrerarbejde, du bliver glad for, og jeg lever af glade og tilfredse kunder.

Alle slags tømrer- og snedker opgaver i 7800 Skive og omegn

Udover at tilbyde udførelse af diverse tømrer- og snedker opgaver, kan jeg selvfølgelig også tilbyde dig/jer rådgivning forud for og i forbindelse med både diverse byggeprojekter, ligesom jeg arbejder tæt sammen med arkitekter, VVS- og murerfirmaer.

Der er sjældent kun én løsning på en given opgave, og ofte indebærer byggeprojekter et valg mellem flere forskellige løsningsmuligheder. Jeg yder i den forbindelse rådgivning hele vejen igennem projektet, så du kan føle dig helt tryg ved at lade arbejdet udføre.

Jeg løser i den forbindelse alle typer af opgaver inden for tømrer- og snedker feltet, herunder tilbygninger, nyt gulv, nyt køkken, nyt tag, ny terrasse og nye tagrender. Jeg udfører naturligvis også mindre opgaver, såsom udskiftning af vinduer og døre i huset.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg sætter en ære i at udføre arbejdet grundigt og til perfektion, og derfor vil jeg også meget gerne tage en snak med dig først, så du kan fortælle om projektet, hvilke forventninger du har, og hvilke løsninger du ønsker. I den forbindelse afgiver jeg meget gerne et tilbud på den konkrete opgave. Af tilbuddet vil du – udover prisen – kunne se, hvilke materialer der skal anvendes, og hvor lang tid jeg påtænker at bruge til opgaven.

Det er nemlig helt afgørende for mig, at projektet afleveres til den forventede tid og uden forsinkelser, så du ved, hvilken tidsramme vi arbejder med og kan indrette dig herefter.