Tømrer i Skive – Om JH Byggeri

JH Byggeri er et lille tømrerfirma i Skive med stor erfaring i alle typer af tømrerarbejde. På baggrund af min erfaring, passion og kompetencer, leverer jeg kun tømrerarbejde, som du bliver glad for, og for mig er faglighed, kvalitet og levering i rette tid hele drivkraften og essensen i min virksomhed.

Tømrer- og snedkerarbejder

Tømrer- og snedkerarbejdet er ikke kun mit erhverv og min virksomhed – det er også en passion, som jeg dyrker og udvikler i min fritid. Jeg tilbyder alle slags tømrerarbejde, du har behov for at få udført i Skive og omegn, og jeg arbejder gerne for både privatkunder og erhvervskunder. Uanset hvilken tømreropgave der er tale om, vil jeg naturligvis rådgive dig undervejs og sikre, at du vælger de bedste løsninger til netop dit behov.

Samtidig arbejder jeg tæt sammen med arkitekter, VVS-firmaer og murerfirmaer, så du kan få en helstøbt løsning hele vejen rundt.

Jeg har stor erfaring i alle forskellige slags tømrerarbejder, herunder udførelse af tilbygninger og nybygninger, etablering og opsætning af nyt køkken, etablering af nyt gulv, udførelse af ny terrasse og nye tagrender. Jeg udfører ligeledes reparationsarbejder af alle slags inden for tømrerarbejde.

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud

Jeg mødes gerne med dig ude hos dig for at besigtige opgaven og give mit bud på, hvad en løsning kunne bestå i. Der er sjældent kun én løsning på en given opgave, og jeg vejleder dig gerne til den rigtige løsning.

I samme forbindelse kommer jeg gerne med et uforpligtende tilbud, hvor du kan se pris, materialer og leveringstid og derfra kan træffe en beslutning.

Jeg sætter en stor ære i at udføre arbejdet til perfektion, ligesom det er afgørende vigtighed for mig, at arbejdet afleveres inden for den aftalte tidsramme. Jeg lever af tilfredse kunder, og jeg glæder mig til at arbejde for dig.